Home / Crna hronika / TRAGEDIJA: Samoubistvo u Beogradu izvršio poznati…

TRAGEDIJA: Samoubistvo u Beogradu izvršio poznati…

Niko nije čuo hitac! Visoki funkcioner MUP Srbije, pukovnik Božo Đukić ubio se u svojoj kancelariji. Đukić je bio pomoćnik načelnika u Upravi za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP Srbije, takozvanoj Petoj upravi, a prije mjesec dana načelnik Uprave Zoran Tomašević ga je imenovao za svog savjetnika!

 

Prema saznanjima Kurira, ništa nije ukazivalo na tragediju, koja se dogodila u popodnevnim časovima.- Pukovnik Đukić je bio raspoložen kao i obično i ni na koji način nije nagovjestio da je zbog nečega neraspoložen. Neposredno prije tragedije se zaključao u svoju kancelariju i maksimalno pojačao TV, tako da niko nije čuo trenutak kad je pucao sebi u glavu, tačnije u bradu.

 

Pukovnik Đukić je bio ozbiljan čovjek, nešto ga je sigurno mnogo uplašilo i uznemirilo kad se odlučio na ovakav korak – rekao je za Kurir izvor iz MUP Srbije. Prema riječima našeg sagovornika, Đukićevo tijelo nađeno je kad su njegovi saradnici došli da ga pozovu na sastanak.

 

– Nikome nije jasno zbog čega se pukovnik Đukić ubio, pogotovo zato što nije ostavio nikakvo oproštajno pismo! Prije nego što je postao pomoćnik načelnika bio je šef odjeljenja za obezbjeđenje ličnosti i delegacija, a iza sebe je ostavio suprugu, koja je medicinska sestra, sina i kćerku – rekao je izvor Kurira.

 

Šef mu bio „na provjeri“

 

Posljednjih mjesec dana Đukić je bio savjetnik Zorana Tomaševića, o čijim je vezama s narko-kraljem Darkom Šarićem i Rodoljubom Radulovićem zvanim Miša Banana pisao i Kurir! Tomašević je zbog tih veza neko vrijeme bio „na provjerama“.

 

– Postojala su saznanja da je Tomašević, koji je brinuo o bezbijednosti sudija, tužilaca i političara, istovremeno organizovao obezbjeđenje nekih Šarićevih klubova, kao i njega samog! Navodno, narko-bos je zauzvrat Tomaševiću opremio modernu teretanu i streljanu za pripadnike jedinice na čijem je čelu – kazao je svojevremeno izvor Kurira.

 

Tomašević je, osim toga, bio poznat i po tome što je „ispod cijene“, za oko 200.000 eura, kupio velelepnu kuću sa bazenom koja je ranije pripadala Sredoju Šljukiću, vođi „zvezdarskog klana“, koji je ubijen 27. septembra 2002. godine.

 

Izvor: Kurir

About prvi

Check Also

TRAGIČNA NESREĆA: Poginuo jedan od najomiljenijih pjevača svijeta!

Svijetu je tužna vijest o smrti pjevača hitova osamdesetih kao što su Wonderful Life i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *