Home / Lifestyle / ISKRENA ISPOVIJEST SOFIJE ŠAŠIĆ: Trpjela sam SVAŠTA kad su mi se roditelji RAZVELI, a ovo ZAMJERAM ocu!

ISKRENA ISPOVIJEST SOFIJE ŠAŠIĆ: Trpjela sam SVAŠTA kad su mi se roditelji RAZVELI, a ovo ZAMJERAM ocu!

Zbog poznatih roditelja, a kasnije i udaje njene majke Sonje Vuksanović za Acu Lukasa, Sofija Šašić godinama je u javnosti i u medijima. Iako, kako kaže, ništa od toga nije njena volja i želja, već je navikla. Ono oko čega se u posljednje vrijeme podigla prašina jeste to što je Sofija počela da kreira, pokrenula je sopstveni biznis, a s obzirom na to da živi sa tri žene u kući, otkrila je kako se Aca snalazi u kreativnom haosu koji vlada u kući.

“Pa i on bude sa nama u tom kreativnom haosu! Ma on je najgori od svih nas. On kada se sprema ja ne volim da budem u kući, nikako, jer je to presvlačenje po 15 puta. Ovdje mi ne valja pertla, ovdje mi ne valja cirkon na majici, otpao… Znači, to je opšti haos u kući. Takva je ista i Viktorija! To je opšti haos u kući!“, kaže Šašićeva.

 

Iako se danas odlično nosi sa svime što izlazi u medijima i sa komentarima okoline, nekada nije bilo tako. Sofija kaže da joj je tokom osnovne škole bilo izuzetno teško zbog bolnih komentra koje je dobijala.

 

“Neki dio djece u tom odjeljenju, stvarno su bili grozni prema meni. Pogotovo kada su mi se mama i tata razilazili, pa je došao Aca u naš život… O tome ne želim ni da pričam uopšte! Toliko odvratnih komentara, uvreda, da je to bilo strašno. Htjela sam da idem kod psihologa da nekako izađem na kraj s tim. Ali, hvala Bogu imam normalnu mamu pored sebe koja me je naučila kako da se nosim sa tim“, iskrena je Sofija koja kaže da ni Sonja ni Aca danas nisu strogi prema njoj.

 

Kada su u pitanju medijski natpisi koji se tiču nje, počevši od toga sa kim je u vezi do odnosa sa ocem, Sofija kaže da su veći dio budalaštine.

 

“Ima raznih budalaština koje izlaze, pogotovo kada se tri godine razvlačilo to da sam ja u ljubavnoj vezi sa Viktorom Živojinovićem, a Viktor i ja smo stvarno kao brat i sestra. To kada je trajalo tri godine više je stvarno svaka kap prelila čašu i onda smo tužili. Sad ja trenutno ne znam šta se dešava sa tim. I to za tatu što izlazi… Zovu više moju mamu nego mene, ali jedna novinarka je mene pozvala i stvarno sam pričala sa njom najnormalnije, sve iskreno sam joj rekla“, prenijeli su beogradski mediji.

 

“Ja ne čitam više novine tako da ja ni ne znam više ni šta on priča. Ni ja isto ništa ne dajem, ne želim uopšte nikakve izjave da dajem. To što on i ja imamo je između nas, i njegova je greška što je od samog početka davao te izjave. Ja nemam ništa s tim“,objasnila je Sofija.

 

Kako kaže, nije modna blogerka, i veoma je ponosna što je kao srednjoškolka pokrenula sopstveni posao i počela da zarađuje svoj dinar.

 

“Žensku kolekciju možete naći i u butiku moje mame, ali i ženska i muška kolekcija se prodaje preko Instagrama. Obožavam to što preko Instagrama reklamiram druge ljude i što im pomažem, što na takav način dobijam deset poruka dnevno da reklamiram stranice, butike… Razne ponude sam dobijala tako da to baš volim“, ispričala je Sofija.

 

“Nalazim vremena jer sve što ima veze sa modom volim da radim. Gledam i mamu, cijeli život pored mene, kako radi sve vezano za modu i tako i ja uz nju. Navikla sam i nisam lijena za takve stvari. Zadovoljna sam kako je krenula prodaja, nisam ni upola očekivala! Pogotovo, kada sam mušku kolekciju izbacila, prosto ne mogu da vjerujem da su muškarci čak i gori od žena po pitanju kupovine i svega. Time sam se baš šokirala!“, otkrila je.

(Kurir)

About prvi

Check Also

SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA ŠEIKA: “Moj brak je super, sve je sjajno, samo…”

  Jelena bin Drai nekadašnja je missica iz Srbije, a danas uspješna poslovna žena u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *