Home / Vijesti / Grobari objavili upustvo za današnje navijanje : Vređajte uvređenu komšinicu, ali nemojte…

Grobari objavili upustvo za današnje navijanje : Vređajte uvređenu komšinicu, ali nemojte…

“Naša tribina je vojska našeg Partizana, nismo ni opozicija ni pozicija, nas zanima samo slava i pobeda našeg kluba. Mnogi će sutra pokušati iz raznih svojih interesa da promene tok i navijanje utakmice”

Fudbalski klub Partizan danas ima priliku da osvoji 27. titulu šampiona Srbije i izjednači se sa “večitim rivalom” Zvezdom po broju trofeja u šampionatu.
Euforija danima “drma” navijače crno-belih, očekuje se pun stadion i spektakl čiji će vrhunac, čvrsto veruju u taboru Partizana, uslediti po završetku utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Podsetimo, ekipi Marka Nikolića dovoljan je i bod za overu prvog mesta i nove šampionske titule.

Navijači Partizana su tim povodom obavestili sve koji u nedelju dođu na stadion o “pravilima” ponašanja pre, za vreme i naročito posle utakmice.

Prenosimo ga u celosti.

– Grobari, ostalo je 90 minuta borbe za titulu. Ništa još nije gotovo, dođite na vreme,uzmite na blagajni ili ispred Juga vaše karte i oderite grlo za pobedu i titulu Partizana. Na samoj utakmici pratite dešavanja i navijanje ljudi koji su za to zaduženi. Na utakmici navijamo samo za slavu Partizana,Grobara i vređanjem uvređene komšinice. Naša tribina je vojska našeg Partizana, nismo ni opozicija ni pozicija, nas zanima samo slava i pobeda našeg kluba. Mnogi će sutra pokušati iz raznih svojih interesa da promene tok i navijanje utakmice. Kada pobedimo i osvojimo SVI ZAJEDNO titulu nećemo uletati u teren i uništavati travu,golove i kvariti slavlje igrača. Sledeće subote igramo finale kupa na našem stadionu i ako uništimo stadion neće moći kod nas da se igra finale. Ostala su nam dva finala, sutra i u subotu, samo sa navijanjem i pristupom iz Niša možemo osvojiti sve. Zato će sutra i da grmi sa svih strana JA VOLIM PARTIZANA!!!! – poručili su Grobari.

(Telegraf.rs)

About prvi

Check Also

DOTAKLI SU DNO: Usred emisije uživo, otkopčala mu hlače i počela da mu…

Manekenka Ružica Veljković i Filip Đukić publici su već pokazali kako se odlično zabavljaju u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *