Home / Lifestyle / (18+) ŽESTOKA ER*TSKA ISPOVIJEST: On je imao veliki P*NIS, najgore mi bilo kad mi je …

(18+) ŽESTOKA ER*TSKA ISPOVIJEST: On je imao veliki P*NIS, najgore mi bilo kad mi je …

Moje drugarice stalno pričaju kako im veličina nije bitna, nego tehnika, i mislila sam da lažu, samo da bi ispale “širokogrude”. Možda sam ja, što naš narod kaže, uspaljenica, ali od kada sam stasala za s*ks, maštala sam isključivo o velikim p*nisima. Posle tri-četiri standardna srpska primerka, trefio me je “bingo” – dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu alatku me je veoma prijatno iznenadio.

Posle drugog izlaska sam završila s njim u krevetu, i kada je skinuo gaće samo što se nisam onesvestila. Pred mojim očima klatilo se čudo od bar 17 santimetara u opuštenom stanju!

Toliko mi je bio lep da sam ga odmah stavila u usta i počela da radim ono zbog čega su me obično hvalili. I njegov “piton” je počeo da raste. I raste. Posle samo nekoliko minuta, imala sam u rukama muško “blago” od sjajnih (odokativno) 23 santima, a otišao je i u širinu.

Brzo sam ga privukla i rukom ga usmerila tamo gde treba. I krenulo je fantastično. Međutim, posle nekoliko minuta sam primetila da užitak i nije baš savršen. Jer, njegova alatka je bila, kako da kažem, suviše sunđerasta. Osećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgaz*m doživela.

Posle još nekoliko pokušaja, raskinula sam s njim. Čula sam i ranije da momci sa velikim p*nisima imaju taj problem – jednostavno, nema dovoljno krvi da to bude tvrdo.

Sad jurim samo majstore koji imaju ono što svakoj ženi treba – p*nis, tvrd kao kamen. A i vreme mi je da se udam, a za to je ipak važna i duša.

Doznati.info/24vijesti.com

About prvi

Check Also

ISKRENA ISPOVIJEST SOFIJE ŠAŠIĆ: Trpjela sam SVAŠTA kad su mi se roditelji RAZVELI, a ovo ZAMJERAM ocu!

Zbog poznatih roditelja, a kasnije i udaje njene majke Sonje Vuksanović za Acu Lukasa, Sofija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *